AXEL PRO Útnyilvántartó Program ÚTNYILVÁNTARTÓ PROGRAM
        Program Hírek   Kövess Twitteren   útnyilvántartó program youtube   útnyilvántartó program facebook

Miért ezt válassza?

Mert egyszerű, gyors, profi. Válasszon a bal oldalon található menüpontokból!
Tudjon meg még többet az AXEL PRO Útnyilvántartó Programról!

 

Miért válasszon minket?

Elege van a bonyolult programokból, amiket csak könyvelők és rendszergazdák tudnak használni?

Szoftverünket a Felhasználó számára fejlesztettük és kezeléséhez nincs szükség sem speciális számítástechnikai tudásra, sem az adójogszabályok részletes ismeretére. A program rendelkezik ezen tudással, így leveszi a terhet a felhasználóról.

Hosszadalmas számolgatás helyett inkább munkával töltené idejét?

Az idő pénz. Válassza a mi szoftverünket, hogy jelentősen csökkentse az adminisztrációval töltött időt és cége valódi tevékenységére tudjon koncentrálni. Az AXEL PRO Útnyilvántartó Program-mal hatékonyabban fog működni cége!

Megbízható programot keres?

Nyolc éve foglalkozunk ügyviteli programok fejlesztésével és forgalmazásával, vevőink száma minden évben megduplázódik. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a NAV munkatársaival, így mindig friss információkkal rendelkezünk a jogszabály változásokról. Ügyfeleink között van számos adószakértő, könyvelő iroda, könyvvizsgáló, önkormányzat, ügyvéd, valamint számos Kft., Bt., Zrt., Kht., alapítvány, egyéni vállalkozó, stb. A programba vitt adatokat csak és kizárólag Ön érheti el, a szoftver technikai kialakításából adódóan még mi sem férhetünk hozzá.

Nem akar zsákbamacskát venni?

Szoftverünk azzonnal letölthető, kipróbálható. Ehhez semmilyen adatot nem kell megadni, nincs szükség regisztrációra sem. A demó változat minden funkciója korlátlan ideig tesztelhető, nem fog lejárni.

 
 
Copyright (c) 2015 AXEL PRO Útnyilvántartó Program, Minden jog fenntartva!